Yuvam Hesaplarının Açılmasına İlişkin Basın Duyurusu 2022-10″

“hayvanlar Aleminin Mimarları Empieza Yaptıkları Mükemmel Yuvalar

Yeni dikilmiş giysileri hışır hışır ediyordu üstünde. Her sabah ceketinin cebine sıkıştırıyordu. Bilal Tavuk farkına varmamış gibi yapıyordu.

  • Belki de tam bilincine hiç varamadı işin.
  • Hesap sahibi bankanın verdiği faiz/kâr payı tutarını da elde” “edecek, ayrıca kur farkı oluşması halinde technik farkı da TCMB tarafından ödenecektir.
  • Kuzey Avustralya bozkırlarının sürekli güneş altında olan kuru topraklarında ise “pusula termitler” (Omitermes meridionalis) adı verilen bir tür yaşar.
  • Batman ilinde, Sason belediyesi, merkez nahiyesine bağlı bir yerleşim bölgesi.
  • Bilal Tavuk kendisine göre birtakım fikirleri olan adamdı.

Termitler yuvaların yapımında, tükürük gibi salgılarıyla karıştırdıkları kil empieza organik maddeleri kullanır. Kunduzlar ağaç kabukları ve bitkilerle beslenir. Keskin ön dişleri sayesinde ağaçların kabuklarını soyabilir ve küçük ağaçları kesebilirler. Su kaynaklarının üzerine baraj, kanal ve barınak inşa edebilirler. Kunduzlar baraj inşa ederken ağaç kütüklerini, dalları, çalıları, çamur empieza taşları kullanır.

İnsanda Hayranlık Uyandıran Yuvalar Yapan 10 Kuş Ve Eşsiz Yuvaları

Isı yalıtımı sağlayan bu yuvalar soğuk kış gecelerinde empieza çok sıcak yaz günlerinde kuşları zorlayıcı hava koşullarından korur. Afrika’daki dokumacı kuşların yuvalarının bazıları 100 yıldan fazla süre kullanılabilir. Güney Afrika’da yaşayan bir dokumacı kuş türü olan Philetairus socius çok sayıda bireyin beraber yaşadığı yuvalar inşa eder. Tek bir yuvada 100’den fazla kuş çifti yaşayabilir. Afrika’daki dokumacı kuşlar yuvalarını kuru ot gibi ince malzemelerden yaparken, yuvanın üstü çalı dalları gibi daha kalın empieza sert malzemelerle örtülür. 7, 5 metre yüksekliğinde ve several, 5 metre genişliğinde olabilen yuvalar farklı bölümlerden oluşabilir.

  • Bu şekilde yuva” “yapan termitler genellikle Afrika’da yaşar.
  • Kanuna aykırı empieza izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
  • Çamur, çimen ve küçük dallar gibi malzemelerle inşa edilmişlerdir ve bunların bir kase gibi şekillenmesini sağlayan bir kombinasyondur.
  • Bilal Tavuk, arada keyifli keyifli tavuk gibi gülüyordu.
  • Ağaçkakan, curucúes empieza barbudos gibi sadece” “birkaç tür yuva yapmak için bir ağaç gövdesinde bir oyuk kazabilir.

Kızın giydiği çorabın rengine varıncaya kadar anlattı. Halide, Bilal ve ihtiyar anacık yer yatağında yattılar. Kaynana empieza görümceler, Halide’yi empieza evi gözden geçiriyorlardı. Bilal Tavuk, enişteleri ile kahvede to” “sabah konuşulanları tartışıyordu. Çok üzgündü anacık, çok… Halide de gene eski, bakımsız haline dönüyordu yavaş yavaş mostbet.

Yaban Arısı Yuvaları

Yuvayı siz gezdikten sonra 1 günlüğüne çocuğunuzu orada bırakmanız, onun orayı isteyip, istemeyeceğini anlamanız gerekir. Çocuğu kendi öğretmeniyle tanıştırdıktan sonra yuva eğitmeni çocuğa yuva hakkında bilgiler verebilir. Böylelikle çocuğunuzun tutum empieza davranışlarına göre yuva seçiminde daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Anne-babanın çocuğun gideceği yuvayı çocuk olmadan seçmeleri ve karar verdikten sonra çocuğu götürmeleri uygundur.

Kuzey Avustralya bozkırlarının sürekli güneş altında olan kuru topraklarında ise “pusula termitler” (Omitermes meridionalis) adı verilen bir tür yaşar. Yuva, hayvanların yumurtalarını tutmak ve/veya yavrularını yetiştirmek için inşa ettikleri yerdir. En tipik olan kuş yuvalarıdır fakat birçok omurgalı hayvan da yuva yapar. Yuva yuvaları gibi, höyük yuvaları da yumurtaları avcılardan korumak ve onları sert iklimlerde rahat tutmak gibi ikili bir amaca hizmet eder.

Baya Dokumacı Kuşu

YUVAM hesabını yurt dışından transfer yoluyla ya da efektif yatırarak açmak mümkündür. Ayrıca, bankalarda hâlihazırda mevcut olan döviz cinsinden hesaplarınız weil YUVAM hesabına dönüştürülebilecektir. YUVAM hesaplarına dönüştürülen döviz tutarları üzerinden, Merkez Bankası tarafından vadelerine göre değişen oranlarda ilave getiri sağlanacaktır. Vadede dönüşüm kuru vade başına göre düşük gerçekleşirse, hesap sahibi bankanın verdiği faiz gelirini elde etmiş olacak.

  • Bilal Tavuk, nikah işlemlerini izliyordu.
  • Çoğu kuşun aksine, kızıl ovenbird kentsel habitatlarda büyür ve insan istilasına hızla adapte olur.
  • İnsanların en temel ihtiyaçlarından biri barınmadır.
  • Şekli en az malzemeyle en çok yer kullanmak için en iyi şekil olan altıgendir.
  • Çubuk, sarmaşık ve çamur gibi maddeler kullanılarak oluşturulan yuvadaki girişler aşağıdandır.

Mutlaka görevlilerle, öğretmenlerle yüz yüze ayrıntılı konuşun. İşte gene böyle bir günün sonunda Halide, Bilal Tavuk’u komşu kızını perde aralığından gözlerken yakaladı. Bilal tavuk iskemlenin üstüne çıkmış, öyle gözlüyordu. Halide birden odaya girince, dengesini kaybedip yere düştü. Derken bir gün, bir Pazar günü, akşam üstü idi, kapı üst üste çalındı promosyon kodu bahis siteleri.

Asılı Yuvalar

Ayrıca dolabının kapağının iç kısmına, rahmetli Rudolf Valentino’nun bir resmini raptiyelemişti. “Bak kızım, çapkınlık erkekliğin şanındandır”” “şeklinde görüş bildirdi. Bilal tavuk’un ailesi ufak eve yerleşmişlerdi. Yataktan birden kalkınca gözüm kararıyor.

  • Allahtan kimsecikler bunların farkına varmıyordu.
  • Halide ve Bilal Tavuk, kentin iç kısmındaki ufak eve yerleştiler.
  • Şehir içindeki semtlerle, dışındakileri işlek yollarla birbirine bağlayan bir metropol oluşturabiliyorlar.
  • Kunduzlar insanlara benzer şekilde çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için çevrelerini değiştirebilir.

Daha sonra, özel olarak yetiştirilmiş, diğerlerine göre daha küçük boyutlarda olan larvalar, buraya getirilir empieza yaprağın birbirine tutturulması gereken yerlere larvalar sürtülür. Larvalar, ağızlarının altındaki bir bölümden, ipek salgılamaya başlarlar. Böylece dikiş makinesi gibi kullanılan larvalar” “neticesinde, yuva hazırlanmış olur. Vadede dönüşüm kuru vade başına göre daha yüksek gerçekleşirse, Merkez Bankasınca hesap sahibine kur farkı ödenecek. Kuş yuvaları hayvanların inşa ettiği yapılar arasında en aşina olduklarımızdan biri. Kuşlar yumurtalarını koruyabilecekleri ve yavruları büyütebilecekleri güvenli bir alan sağlamak için yuva yaparlar.

Yuvalar Köyü Saatlik Hava Durumu

24 ay vadeli YUVAM hesaplarını yıllık faiz/kâr payı ödemeli olarak açmak da mümkündür. Vade sonunda anapara garantisinin yanı sıra ilave getiri sağlar. İnsanların en temel ihtiyaçlarından biri barınmadır. Çünkü zorlayıcı çevre koşullarından ve tehlikeli canlılardan korunmak için güvenli bir yuvaya ihtiyaç duyarız. Geçmişte insanlar ağaç empieza taş gibi doğal malzemeleri kullanarak barınaklar yapıyordu. Zaman geçtikçe barınma ihtiyacını karşılamanın ötesinde işlevlere sahip yapılar inşa edilmeye başlandı.

  • Evet, katılım finans kurumları ag sisteme dahildir.
  • Evin içinde deli dana gibi dolanıyor, çoraplı ayakları ile göçmen kilimini eşeliyordu.
  • Erkek çardak kuşları, yuvalarını yapmak için çok zaman harcarlar ve dişiler, yuvaları incelemek empieza değerlendirmek için benzer miktarda zaman harcarlar.
  • Bir şatoyu hatırlatan yapısıyla termit yuvaları, koridorlar ve yüzlerce odalarla bir bütün olarak yerin altına kadar uzanmaktadır.

“Nasıl genel vekaletmane verdik böyle adama”, diye spicilège kız çok dövündüler. Anacık tam yataklardan doğrulmuştu ki, yeni bir haber spicilège kızı yeniden yere savurdu. Bilal Tavuk’un gitmeden, ihtiyar anacığın Solfasol’daki ufak arsasını ipoteklediği meydana çıktı. Halide ilkin yüzüğünü çıkarttı, sonra gene taktı, sonra gene çıkarttı. Ev bomboş ve sessiz kalmıştı Halide, Bilal tavuk döner de, dolapta asılı takım elbiselerini, kravatlarını, poplin gömleklerini alır diye bekledi. Siz adamı satın alıp, kanını emen cinstensiniz https://greenbizsbc.org/mostbet-mobil/.

Zeitoun’daki Meryem Ana Olayı Nelerdir? Nasıl, Ne Zaman Ve Ne Olmuştur?

Eflâtun kağıda sarılmış, irice bir paket seçti, adama bir paket halka parası verdi. Yaklaşınca bir de baktı ki, adam tablasının üstünde, renkli kağıtlara sarılmış, sarmalanmış çörek gibi bir şeyler satıyor.”

  • İşte bu hayvan türlerinin doğal yollarla yarattıkları yuvalar, kozalar ya weil bıraktıkları izler, doğanın güzelliği ve işleyişi karşısında bir kez daha hayrete düşürüyor.
  • 12 ay vade için TCMB %5 oranında ilave getiri vermektedir.
  • Kazılmış yuvalara bırakılan yumurtalar, yerdeki konumları onları yırtıcı hayvanlara karşı oldukça savunmasız hale getirdiği için genellikle kamufle edilir.
  • Bütün arılar kovanları mesken tutmuyor.
  • Her sabah saçlarına Nevzat biryantini sürüp, giyinip kuşanıp, parlatılmış pabuçlarını geçirip ayağına evden çıkıyordu.

Kimi bölgelerde kaldırılması gereken yuvaları dışarıdan balyozla haine yıkmak mümkün değil. Yuvalara özel yöntemlerle yer altından girilip, içeriden balyozla yıkılıyor. Bu minyatür şehirlerin havalandırma sistemleri, özenle düzenlenmiş bölümleri, hatta içinde tarım alanları bulunuyor. Nüfusu kimi zaman bir milyonu aşan termit yuvalarında genel düzen kusursuz.

Sözlükte “yuva” Ne Demek?

Halide ilkin pencerelerde bekledi onu. Sonradan baktı ki olacak gibi değil, o da yatıp hemen uyumaya alıştı. Ailesi gittikten sonra Bilal Tavuk evden iyice kopmuştu. Her sabah saçına Nevzat briyantinini sürüp okay gibi kahveye koşuyordu. Gibi çok eski şarkıları düzgün bir ıslıkla çalardı.

  • Nüfusu kimi zaman bir milyonu aşan termit yuvalarında genel düzen kusursuz.
  • Evet, pek çok kuş insan fırınlarına giriyor, ancak ovenbird, bu adı alıyor çünkü bazı türlerin yuvaları, kapaklarıyla tamamlanmış ilkel pişirme kaplarına benziyor.
  • İte, kollarında bir yuva, kucağında bir adam taşıyordu.
  • Zaten Halide, kopuk kopuk anlatmaya başlamıştı olayı.

Sinek kuşu yuvaları, makalenin sunum şeklinde gösterildiği gibi çanak yuva örneğidir. Yuva yuvaları, kuşların gagaları ve ayakları ile toprağa kazdıkları barınaklardır. Kuşların çoğu kendi yuva yuvalarını yapar, ancak bazıları, bazı baykuş türleri gibi, diğer türler tarafından yapılan yuvaları kullanmayı veya bunları doğal deliklere yerleştirmeyi tercih eder. Oyuk yuvaları, bir oyukta” “veya yerde bir tünel kazılarak inşa edilir; Bu tüneller elli santimetre ile bir metre arasında olabilir ve muhabbet kuşunun yaptığı tüneller üç metreye kadar çıkabilir. Doğal çatlaklardan yararlanılarak inşa edilmiş veya karmaşık yapılarda inşa edilmiş; Bir ağacın tepesinde, su üstünde platformlarda veya yerde bulunan yuvalar çok farklı özelliklere sahiptir. Aşağıdaki sınıflandırma üzerinden yuvaların temel özelliklerini görelim.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İdare Merkezi”

Adil olmak gerekirse, deliği bu baykuş kendisini açmaz ve tüyleri ağrılı iğne çubuklarına karşı yeterli koruma sağlar. Asılı yuvalar, bir ağaç dalından asılı bir yapı oluşturarak inşa edilir. Kuş, çim, uzun yapraklar veya çok ince dallar gibi esnek malzemeler kullanır. Son şekli ikinci şekilde görülebilen yuva.

  • Kentin dip taraflarındaki bir yerdeki evinde yaşlı anası ile tek başına oturuyordu.
  • Bende dayı namusu vardır, hâşâ öyle şeye yanaşmam.
  • Spam veya çok kısa yazılan mesajlar yayınlanmayacaktır.
  • Çeşitlerine göre biçimleri şişe, vazo, küre olan bu yuvaların malzemeleri genellikle taze, yeşil otlardır.
  • Bazı arıkuşu kolonileri, yumurtadan çıktıktan sonra genellikle yılanlar, yarasalar ve diğer kuş türleri tarafından kullanılan binlerce yuvadan oluşur.

Kunduzlar yuvalarını yaptıkları barajın içine inşa eder. Yuva su seviyesinin üzerinde olmasına rağmen girişi su altındadır. Böylece kendileri için tehlike oluşturan hayvanlardan korunabilirler. Kunduzların barajın içine açtıkları tüneller yuva ile çıkış arasındaki bağlantıyı sağlar.

Yuvalar, Çan

Yabanarısı denince zihinlerde tehlikeli bir hayvan tasviri oluşur. Fakat aslında yabanarılarının en hususi vasfı çamur, kil seramik ve kâğıttan harika yuvalar inşa etmeleridir. Bu arılardan Vespa craba (eşekarısı) kâğıttan yuvalar yapmasıyla tanınır. Yuvanın kurulması, evvelki yıl döllenip kış uykusunu muhafazalı bir köşede uyumuş bir dişi arı tarafından başlatılır. Bu dişi yeni koloninin kraliçesi olur.

  • Kuşlar genellikle onları yerdeki sığ bir çöküntüye yerleştirir, bazen çöküntünün kenarlarına taş, tüy, kabuk veya yaprak ekler.
  • Philetairus socius kuşlarının apartman binalarına benzeyen yuvalarında 400 kadar kuş birlikte yaşar.
  • Her sabah ceketinin cebine sıkıştırıyordu.
  • Genellikle ailenin oturduğu electronic vehicles; bir şeyin öğretildiği yer. 3.

Bir iki santim boyundaki termitler, yüksekliği 4-5 metreye varan minyatür şehirler inşa ediyor. Dokumacı kuşlar yuvalarını muazzam bir şekilde işler ve birden çok jenerasyonun kullanması için zemin hazırlarlar. Bu tür yuvalar, özellikle soğuk iklimlerde yaşayan deniz kuşları tarafından yaygın olarak kullanılır, çünkü bir yuva yuvası sprained ankle treatment avcılardan hem sobre hava koşullarından korur. Oyuk yuvalar, kuşların yumurtlamak ve civciv yetiştirmek için kullandıkları canlı ve kuru ağaç gövdelerindeki deliklerdir. Büyük kaktüsler empieza asmalarda da deliklerde yuvalar vardır. Eğer yuva yapımında, fazla sayıda yaprak kullanılacaksa, yapraklar arasında, karıncalardan canlı zincirler oluşturulup; yapraklar birbirine bağlanır.

Cevap Ver

Avustralya’da ve Asya’nın güneyinde, diğeri de Afrika’nın bazı kesimlerinde görülen Oecophylla adlı karıncaların yuva yaptığı yerlerde beraber yaşamak neredeyse imkansız. Kum üzerine işlenmiş bir sanat eseri gibi duran bu şekilleri kimin yaptığıyla ilgili farklı-farklı tahminler vardı. Çamur yaban arıları yavruları için en güzel ortamı sağlama ister. Bunun için de larvalarını gördüğünüz bu yuvalarda büyütür. Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.

  • Böylece gözlerde kurtçuklar yağmur ve güneşin zararlarından korunurlar.
  • Geçmişte insanlar ağaç ve taş gibi doğal malzemeleri kullanarak barınaklar yapıyordu.
  • Herkes, Bilal Tavuk’a bakıp parmak ısırıyordu.
  • 200 milyon yıldan beri varlıklarını devam ettiren Termitlerin, gerçekten vahşi özellikleri olsaydı, şimdiye kadar dünyayı istila etmiş ve heryeri yağmalamış olmaları gerekirdi.

Kaldırımdaki çatlaklara basmamaya dikkat ediyordu son zamanlarda. Azıcık sinirli ve evham gelmişti üstüne. Kentin dip taraflarındaki bir yerdeki evinde yaşlı anası ile tek başına oturuyordu.

“yuvam” Hesaplarının Açılmasına İlişkin Basın Duyurusu (2022-

Bu karıncalar yuvalarını yapmak için orman tabanında bulunan toprak ve dalları bir noktaya yığarlar. Toprak yığını gibi görünen yuvaların arasında olası bir felakette başka bir yuvaya kaçılabilsin diye bağlantı tünelleri bulunur. Termitlerin bu mimarlıkları yanında, yuvalarındaki” “havalandırma sistemleri de araştırmacıları hayrete düşürmektedir. Yuvaların içinde yer joe sıcak hava boruları ve izole kabinleri ile sıcaklık belirli seviyede tutulmakta empieza hayatlarını sürdürmede çok uygun bir vasat meydana getirilmektedir.

  • Bu kuşlar yumurtalarını zambak yapraklarından biraz daha gelişmiş yüzen yuvalara bırakırlar.
  • Kuşlar deneme yanılma yoluyla yuvalarını yaparlar.
  • Bir yuva yapmak için bir saguaro kaktüsünün içinden daha rahatsız bir yer hayal etmek zordur, ancak kaktüs ferruginous cüce baykuş bir şekilde bu hileyi başarır.
  • Kur farkı empieza ilave getiriniz Merkez Bankasınca karşılanacaktır.

Tam temelli yerleştikleri sanılıyordu ki, birgün birden geldikleri gibi gidiverdiler. Evin içinde deli dana gibi dolanıyor, çoraplı ayakları ile göçmen kilimini eşeliyordu. Bilal Tavuk kendisine göre birtakım fikirleri olan adamdı. Nevzat briyantinini sürüp saçlarına, koşarak kahveye gidiyordu her öğlen vakti.

Eski Mısır Tanrısı Aton, Özellikleri, Tapınakları Ve Mısır Tarihinde Yeri

Halka, yüz mumluk ampulün ışığında, küçük odacıkta bir güneş gibi parladı. “İnşallah mazbut, eli yüzü düzgün biridir evladım” dedi. Heyecandan soluk yanakları al approach olmuş, gözleri parlıyordu. Yaşlı anası, hemen güçlü bir önsezi ile anlayıverdi olağandışı bir şeyin olduğunu.

  • Tam temelli yerleştikleri sanılıyordu ki, birgün birden geldikleri gibi gidiverdiler.
  • 24 ay vadeli YUVAM hesaplarında, yıllık faiz ya ag kar payı ödemeli olarak açılabilecek empieza hesap sahibinin talep etmesi halinde yıllık faiz veya kar payı banka tarafından hesap sahibine ödenecek.
  • Bilal Tavuk’a iyi kumaşlar almışlardı.

Suyun derinliği ve akış hızı çok önemlidir. Kunduzlar derinliği bir metrenin altında olan sularda” “baraj inşa eder. Daha derin sularda ise suyun dibine temas etmeyen yuvalar yaparlar. Çoğu durumda höyük yuvalarını inşa edenler, güçlü bacaklarını malzemeleri istiflemek için kullanan erkeklerdir.

Gizemli Yuvalar

Özel bir durum kırmızı tepeli ağaçkakandır ( Leuconotopicus borealis) yuvasını kazması iki yıl kadar sürüyor ve onu yirmi yıl kullanıyor. Boşlukta yuva yapan kuşların çoğu, diğer türler tarafından terk edilmiş doğal oyukları veya yuvaları kullanır. Papağanlar, baykuşlar ve bazı ördekler, doğal boşluklarda yuva yapan veya diğer türler tarafından üretilen birçok türden bazılarıdır. Deliklerde yuva yapan kuşların büyük kuş kafeslerinde üreme olasılığı daha yüksektir. Uzaktan bakıldığında, Montezuma oropendola yuvaları, bir tropikal adada, alçakta asılı bir meyve gibi görünür. Üreme mevsimi boyunca, oropendola habitatının kıyı ağaçları 30 ila 40 yuva ile süslenir, ancak bazı büyük örnekler yüzün üzerinde barındırabilir.

  • Oysa yapılan araştırmalardan bu karıncaların usta mimarlık örnekleri verdiklerini, vahşi yönlerinin bulunmadığını öğrenmekteyiz.
  • Çanakkale şehrinde, Çan belediyesi, merkez nahiyesine bağlı bir yerleşim yeri.
  • Philetairus socius, yani hoşsohbet dokumacı olarak bilinen bu kuş türü, yalnızca Güney Afrika, Namibya ve Botswana’da yaşıyor.
  • “İnşallah mazbut, eli yüzü düzgün biridir evladım” dedi.
  • “Santa kruz hastalığı var bende” diye de tutturdu bir sabah, karısı çatınca sustu.

Bu kuşlar yumurtalarını zambak yapraklarından biraz daha gelişmiş yüzen yuvalara bırakırlar. Alışılmadık bir şekilde, yumurtaları kuluçkaya yatırmak erkek jakanalara kalırken, boucler diğer erkeklerle çiftleşmekte ve / ya da yuvaları diğer saldırgan dişilerden korumaktadır. Yumurtalar yumurtadan çıktıktan sonra, erkekler ebeveynliğin sobre büyük yükünü karşılarlar ancak besleme dişilerin sorumluluğundadır. Platform yuvalar, ağaçların içine, yere, bitki örtüsünün üzerine ve hatta sığ suda kayaların üzerine inşa edilmiş büyük, düz tabanlı yuvalardır.

Platformda Yuva

Bu yuvalar, farklı dişiler tarafından çubuklardan ve dallardan inşa edilir, ancak ağaç başına yalnızca erkek vardır ve bu ag yakında anne olacak kuşların her biriyle çiftleşir. Dişiler bir seferde 15 gün sonra yumurtadan çıkan iki yumurta bırakır ve bundan yaklaşık 15 gün sonra yavrular yuvayı terk eder. Binaların çatı altlarına, saçaklarına ve pencere oyuklarına çamur ve kilden çanak şeklinde sağlam yuvalar yaparlar. Dişi kırlangıç, erkeğinin tükürüğüyle harç ederek gagasıyla getirdiği çamuru toplar, saman ve otlarla sekiz gün içinde sağlam bir yuva yaparlar.

Dişi, yalnızca tümseğin içindeki sıcaklık optimum seviyeye ulaştığında yumurtalarını bırakacaktır. Kuluçka döneminde erkek, doğru boyut ve sıcaklığı korumak için yuvaya malzeme eklemeye devam edecektir. Flamingolar ve bazı hindiler, höyük yuvaları yapan kuşlara örnektir. Çoğu kuş, yumurtalarını bırakmak ve yavrularını büyütmek için bir tür yuva yapar. Yuvanın yerleştirileceği yerin seçimi ve yapımı, kuşların üremesinde temel öneme sahip hususlardır.

Leave a Comment

Scroll to Top